Slagerij Bokma

Zandvoortweg 1A
3741BA Baarn
035 541 2063

(H)eerlijk vlees uit Hollandse weiden

Ons rundvlees komt van Vee- en Vleeshandel Vlot. En dat smaakt naar meer. Waarom? Dat vertellen wij u graag.

Elke dag genieten honderden mensen van heerlijk vlees uit de Hollandse weiden. Dit is vlees van Vee- en Vleeshandel Vlot. Voor de echte fijnproevers smaakt dit vlees naar meer. U proeft in dit vlees de toewijding waarmee de veehouders hun koeien hebben verzorgd. Bent u een kenner? Dan herkent u de kwaliteit al aan het frisrode vlees, niet te mager en niet te vet. Rijp voor de pan!

Koeien uit de omgeving
Het is eerlijk vlees, afkomstig van onze vaste leveranciers: boeren in de wijde omgeving van Leersum. Ze verzorgen hun koeien met liefde en bieden ze rust en ruimte. In het voorjaar en de zomer grazen de koeien in de weilanden van de Utrechtse Heuvelrug en langs de Uiterwaarden van de Rijn. De jonge kalfjes worden door de moeder gezoogd. En als het winter wordt, krijgen de koeien alle ruimte in de stal. Er staat elke dag een zorgvuldig samengesteld ruwvoermenu voor hen klaar. Als het om vlees gaat, is de boer misschien wel de beste smaakmaker...

Drie rassen

Vee- en vleeshandel Vlot levert het vlees van met name drie uitstekende rassen: Blonde d'Aquitaine, Verbeterd Roodbont en Belgisch Witblauw. De bouten van deze koeien worden door hen afgevliest en gesplitst. Soms laten ze het vlees nog twee weken rijpen, zodat de smaak voller en de structuur zachter wordt.

Blonde d'Aquitaine

Blonde d'Aquitaine

Verbeterd Roodbont

Verbeterd Roodbont

Belgisch Witblauw

Belgisch Witblauw

Slagerij Bokma

Zandvoortweg 1A
3741BA Baarn
035 541 2063

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten